Leva i nuet

Leva i nuet

Just nu är det faktiskt ganska enkelt at leva i nuet, det som jag har så svårt för hemma…

Att sitta i solen och känna värmen sprida sej i kroppen är den bästa medicinen för mej och totalt avkopplande. Idag har vi haft en hel dag vid poolen och bara insupit värme och D-vitamin. Vi var ute vid 9.30 och låg och läste fram till lunch. Alla på varsin säng med något att läsa, lugnt och fridfullt.

Killarna och Lilla M blev hungriga och gick in på rummet för att fixa lunch. Jag och Martin låg kvar och pratade. Efter en liten stund kom Junior ut till oss och sa att maten var klar! Vi hade ingen aning om att vi skulle bli serverade lunch. Så det var bara att gå in och ta för sej av den lagade maten. Jag har nog lyckats ganska bra med min uppfostran ändå…  😉

Sen blev det en liten stund till vid poolen innan vi tog oss ut på en promenad. Vi gick till Colona Divers för att boka tisdagens båttur. Vi skulle egentligen åkt imorrn, men det var fullt. Men på tisdag får vi en hel dag ute på Röda havet med dykning för killarna och snorkling för Lilla M. Jag ska bara sooooola och må gott!

Annars pratar vi mycket om det mesta. Allvar blandas med skratt. Lilla M ser ut att trivas och det är en njutning att se ungarna må gott tillsammans. När vi är ute och går ser man hur de går och buffar mot varandra eller går armkrok. Man kan lixom inte annat än må bra då.

Detta var precis vad vi behövde. Tid tillsammans. Värme. Gemenskap. Skratt. Vila. Allt i en skön mix som blir lite galen ibland. Det är ju vi…  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.