Gör om på kontoret

Gör om på kontoret

*** Samarbete med AZ Design***

Som jag berättade i förra inlägget så ska vi göra om på kontoret. Jag har ju eget företag och jobbar hemifrån, kontoret ligger på övervåningen – där jag sällan är… jag sitter hellre i vardagsrummet vid ett helt vanligt bord. Helst sitter jag förstås på ett provisoriskt ”kontor” i solen nånstans  🙂

När både maken och jag jobbade hemma hade vi inrett kontoret med två kontorsplatser, rygg mot rygg med varandra. Där finns också en säng för eventuella gäster, det är alltså ett kombinerat kontor och gästrum.

Numer är det bara jag som jobbar hemma och vi behöver inte längre två platser. Så nu ska grejerna ut och det ska bli en plats med funktionella möbler som ska få mej att vilja sitta där igen. Så jag kollar in www.azdesign.se  som har en massa praktiska möbler till konferens och kontor. De har bla ett skrivbord och en förvaringsmöbel som jag gillar.

Men de har inte bara kontorsmöbler, utan även trädgårdsmöbler! Så det kan hända att det blir något till trädgården också, vi skulle behöva en ny matgrupp till altanen. När man ser restauranger bygga upp uteserveringar blir man ju så sugen på att fixa till själv. Och ska man göra det och dessutom är företagare så är AZ Design ett riktigt fyndställe! Här finns allt! Dessutom får man grejerna levererade direkt till dörren!

Du som jobbar hemma, hur ser ditt kontor ut?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *