Nu blommar det!

Nu blommar det!

Veckan har varit helt galen med ett gäng roliga pressvisningar och mycket tid på språng. Jag har gått runt 15 000 steg om dagen och har varit helt slut på kvällarna. Häromdagen hade jag lite tid över när jag var i stan, då tittade jag förbi Kungsträdgården för att kolla om körsbärsträden börjat slå ut. OM de hade!!!

Här är några bilder, på min instagram @marlenerinda finns även en liten film. Ni som vill se körsbärsträden själva har nog ett par veckor på er. Det är än så länge bara ensa sidan som slagit ut, den andra kommer när som helst. Det är verkligen värt att ta en extra omväg förbi parken, det är så otroligt vackert!

Det finns verkligen inte mycket som slår detta i blomsterväg, det är så otroligt häftigt! Missa inte!

 

3 svar på ”Nu blommar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *