Grattis alla mammor och pappa :-)

Grattis alla mammor och pappa :-)

Jag är mamma! Min största önskan från det att jag var kanske 11-12 år var att bli mamma. Jag ville ha två barn ganska tätt i ålder och gärna av samma kön. Precis så blev det! Dessutom ville jag vara hemma med dem så länge jag kunde och sparade tom pengar från ganska unga år för att ha råd med det. Tack och lov tyckte min man att detta var helt ok 🙂

Så fick jag mina två pojkar, mitt allt, mina ögonstenar. Livet med dem blev inte alls som jag hade tänkt mej. Visst var jag hemma med dem, men jag hade nog inte tänkt spendera riktigt så mycket tid på sjukhus eller lära mej riktigt så mycket om sjukdomar och mediciner som jag var tvungen att göra. Mina två pojkar gav mej en kunskap om en mängd olika sjukdomar, diagnoser, mediciner och funktionshinder som jag inte alls hade förväntat mej.

Men så mycket klokare jag blivit och så mycket mer förstående och tolerant jag blivit mot andra människor. Mina barn har gjort mej till en bättre människa helt enkelt! Vissa saker klarar man inte på egen hand, man behöver en puff i rätt riktigt. Att utvecklas som människa tillsammans med sina barn är en fantastiskt upplevelse. Vi har rest, vi har kämpat, vi har PRATAT, vi har gråtit och skrattat – allt detta tillsammmans.

Mina barn är det absolut bästa som hänt mej. Mina barn är de finaste i världen. Mina barn kommer aldrig ihåg morsdag… men det gör inget! Vi har annat som är viktigare att fira: min pappa fyller 65 år och solen skiner! Idag blir kalas runt poolen! Baileys kommer nog att bada hela dagen, medan vi andra tittar på. Någon kanske gör honom sällskap? Vi får väl se!

Så grattis på morsdag alla mammor och grattis pappa på din födelsedag (imorrn)!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *