Hade en kanondag!

Hade en kanondag!

Alla som känner sej ensamma borde skaffa Facebook! Jag har kanske 200 vänner/bekanta/fdarbetskompisar som kontakter på Facebook. Jag rensar ofta ur och tar bort dem som aldrig säger något eller som jag inte har något intresse av helt enkelt. De kontakter jag har känner jag och har antingen umgåtts med eller arbetat med. Ingen är okänd och så vill jag ha det.

Vissa säger ok till alla som kontaktar dem, men jag vill ha en relation med personen i fråga. Därför säger jag nej tack till våra medlemmar som ber om vänskap. Inte för att jag inte vill prata med dem, utan pga att detta är mitt ”rum” för mina vänner. För medlemmarna har vi en särskild sida, där vi kan prata.

Igår fick jag mer än 100 gratulationer på min sida på Facebook! Helt fantastiskt! Har aldrig varit med om något liknande och är både förvånad och berörd. Visst, det är ju inte så svårt eller tidsödande att slänga iväg ett grattis och sen inte bry sej mer. Men oavsett hur mycket andra bryr sej, så betydde det mycket för mej. Jag kände mej uppskattad och sedd. Till och med lite omtyckt  🙂

Kan Facebook bidra så enkelt till en sån känsla är det väl toppen! En sån liten grej som ett skrivet grattis. Ingen större ansträngning men ändå så betydelsefullt för mottagaren. Tänk på det ni som har någon som fyller år på Facebook. Ett litet grattis kan betyda hur mycket som helst!

I övrigt var gårdagen lugn. Junior låg mest i soffan och hostade, men idag mår han mycket bättre. Mina föräldrar hade inte tid att komma hit, de kommer en annan dag istället. Jag fick hemgjord sushi till lunch och gjorde inte många handtag innan det var dax att jobba. En ganska perfekt dag alltså  🙂

Ta er tid att uppskatta inte bara era närmaste, utan den som behöver det mest. Ett litet ord kan betyda så mycket. Om det skickas via mail, Facebook, brev, IRL eller sägs på telefon spelar inte så stor roll. Bara det görs!

Kram på er allihopa och tack för igår  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *