Håll koll på högerfoten i veckan!

Håll koll på högerfoten i veckan!

Den här veckan kommer polisen i hela landet att ha hårdbevakning av hastigheten på våra vägar. Som mest kan det kosta 4000 kr att ha för tung gasfot. Ett ganska dumt sätt att spendera pengar på tycker jag…
 
Om alla höll hastigheten skulle 100-150 liv räddas per år. Det tycker jag är skäl nog för att hålla hastigheten. Nog för att jag också kör för fort då och då, men de senaste åren har jag försökt hålla hastigheten så mycket jag kan. Det är helt enkelt inte värt risken att köra för fort, för att tjäna några få minuter.
 
Håll er i skinnet nu alla gasglada, inte bara den här veckan – utan resten av livet!
 

2 tankar på “Håll koll på högerfoten i veckan!

  1. Han kör gärna för fort, men aldrig farligt, och jag har ingen lust att dumpa pengar på fartböter; inte för att han nå'n gång fått nå'ra, men med lagen om alltings j:vlighet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *