Håll tummarna nu

Håll tummarna nu

Idag får jag reda på om jag fått ett nytt kontaktbarn, men betalning alltså! Det är en tjej på 17 år som har Aspergers syndrom som vill ha mej som sin kontaktperson. Hon har precis fått diagnos och vill träffas ganska mycket så här i början så det borde ge iaf ett par tusenlappar extra i plånboken.
 
Jag har känt henne i ca 10 år och vet mycket väl hur hon fungerar – så för mej är det självklart att ta hand om henne. Hon är en jättegullig tjej som hela familjen tycker om. Kan de desstuom ge en stadig inkomst ett tag framöver, så är det väldigt bra. Då kanske jag kan andas ut ett tag igen…
 
Så håll nu tummarna för att allt gå i lås idag, så vi kan komma igång snarast möjligt. Både för henne och min skull.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.