Halva huset fixat!

Halva huset fixat!

Sådärja! Himla effektiva vi har varit! Mitt sovrum är ganska ok, likaså vardagsrum och hall. Imorrnkväll, eller möjligtvis innan jag sticker till jobbet imorrnbitti, tar jag köket. Sen borde jag fixa till gästtoan också…
 
Men imorrn ska jag jobba, en låååång dag. Jag åker vid 9.30 och kommer nog inte hem förrän vid 20-tiden. Å jag måste ååååka pendeltåg… så jag får nog lägga till en och annan halvtimma på restiden. Håll tummarna för att allt funkar i pendeltågstrafiken imorrn.
 
Stackars Junior får vara ensam hela dagen. Lite ska han fortsätta att plugga, sen blir det nog en hel del tv och chattande på datorn. Det går nog ingen nöd på honom, och skulle det vara något är farmor och farfar hemma och kan hjälpa honom.
 
Dax att sååååva!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *