Halvvägs in i kaoset

Halvvägs in i kaoset

Nu börjar det riktiga rallyt för att få ihop alla tider…
 
HIttills har allt gått som smort, vi har varit i tid på alla inbokade möten och klarat av allt relativt fort. Var precis hos en ny sjukgymnast, som gick igenom mej grundligt. Fick lite panik när hon bara fortsatte och fortsatte och såg mer och mer bekymrad ut. Men efter en timmes genomgång av min onda kropp, var hon iaf färdig. Nu ska jag tillbaka på måndag och få en massa övningar.
 
Nu ska jag tryck i linserna och åka förbi mamma med Baileys lina som han har när han sitter fast i trädgåden. Sen fortsätter vi till optikern i Skärholmen som ska besikta mina ögon/linser och lära Junior att sätta i – ta ut och sköta sina nya linser. Väl färdiga där ska jag på möte i Riksdagshuset och Junior skynda iväg på träning. I bästa fall kommer vi i tid…
 
Skynda, skynda!
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *