Har hittat min stora stress-trigger…

Har hittat min stora stress-trigger…

Efter våra regniga dagar i Falkenberg och Ullared tog vi ett par dagar på en camping i Gnosjö. Vi visste att det skulle regna och hade planerat för jobb. Vad vi inte tänkte på var hur internet funkar i Smålandsskogarna. Eller inte funkar…

Det småregnade redan när vi kom fram till den lilla campingen vid Gnosjösjön. Jo, den heter faktiskt så 🙂

För första gången kom en campingvärd ut och visade oss runt, innan vi fick slå oss till ro. Redan när jag skulle swisha avgiften borde jag ha anat oråd, men det gjorde jag inte. Jag fick nämligen inte kontakt med banken förrän jag loggat in på deras Wi-Fi.

Sen började regnet vräka ner och slutade inte. Vi packade upp datorerna och körde igång, det gick sådär… internet vägrade att funka. Campingens Wi-Fi funkade ibland om jag hängde över diskbänken och riktade telefonen mot fönstret och deras reception.

Jag hade mängder med grejer jag skulle göra och fick ett lätt stresspåslag. Där och då insåg jag att dålig uppkoppling är något som stressar mej enormt. Kan ju låta sjukt, men det mesta av mitt jobb sköts via mail och sociala medier. Det är så jag får lön. Alltså måste jag ha bättre koll på hur det fungerar när vi planerar att stå och jobba på olika platser.

En del kunde vi iaf göra och snart skulle vi vidare. Istället för mörkaste Småland blev det en natt hos min fina vän Åsa i Huskvarna. Här blev det inget jobb gjort alls, vi pratade och pratade och pratade. Och tvättade! Det behövdes efter tre veckor på rull 🙂

Hur fungerar du när uppkopplingen trasslar?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

3 svar på ”Har hittat min stora stress-trigger…

  1. Vi är ju så beroende av att ha fungerande internet och även jag kan bli stressad av det. Samtidigt är det skönt att inte vara uppkopplad hela tiden också. Beror ju vad man ska göra tänker jag.

  2. Håller med dig om att det är stressande när det krånglar eller inte fungerar som det ska med näten. Vi hade någon uppdatering i vår förening härom veckan och avstängt en timma vilket resulterade till att allt här hemma var tvunget att startas om osv. vilket inte var det lättaste men jag fixade det….

    Samtidigt som det nästan är skrämmande hur beroende vi alla hela samhället blivit av just internet och nät

    Tur att ni kunde besöka goda vänner och få nät och tvätta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *