Har jag tid för mina barn?

Har jag tid för mina barn?

Har fått en kommentar om mina barn och som frågar var är min tid för mina barn? Den som frågar kan inte ha läst min blogg alls, alla Ni andra vet att i princip all min vakna tid är tillsammans med barnen.
 
Först var jag hemma på så gott som heltid med killarna i 10 år. Efter skillsmässan såg jag till att kunna jobba hemifrån så att jag alltid skulle vara hemma när de kom från skolan. Idag är killarna 12 resp 14 år (om två månader) och man ”leker” ju inte längre med dem, de klarar att sysselsätta sej själv.
 
Men alla hushållssysslor gör vi TILLSAMMANS! De har sina uppgifter som ska utföras varje vecka och gör oftast mer än vad jag ber dem om. Senior är mycket hos sin mormor och morfar, inte för att jag vill slippa honom – utan för att han trivs där och har möjlighet att välja själv.
 
Enligt statistiken har varje barn ca 4 minuters kvalitetstid med sina föräldrar per dag. Jag skulle säga att mina har ca 10 timmars kvalitetstid med mej per dag. Räcker det tro? Dessutom kommer även deras kompisar hit, för att de vet att jag tar mej tid och lyssnar på dem. Bättre betyg kan jag nog inte få?!
 
Så nog ger jag mina barn tid, andras barn också – kom inte och säg något annat! Hoppas det är svar nog på frågan.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *