Har kanske för många tomtar?

Har kanske för många tomtar?

En del av mina tomtar…

Hela gårdagen gick åt till att pyssla runt här hemma och komma ikapp med allt som vi försakat under semestern. Jag var faktiskt inte utanför dörren på hela dagen…

Det första jag gjort varenda morgon sedan vi kom hem var att köra igång en maskin tvätt och vika den som redan är torr. Nu är jag faktiskt färdig med alla sommarkläder, killarna har stoppat in sina kläder i garderoben igen och jag har kommit tillbaka till den ”vardagliga” tvätten. Skönt att vara av med semesterkläderna!

Martin mådde inte helt bra, han kände sej trött och ruggig – så han gick och la sej strax innan lunch och sov nästan hela eftermiddagen. Under tiden plockade jag ihop alla julsaker och stoppade undan så mycket jag kunde på egen hand. I år hade jag inte så mycket framme tyckte jag, men det blev ändå några kartonger som skulle ner i källaren igen. Nästa år ska jag ta upp rubbet! Då ska jag gå igenom varenda grej och fördela en del till grabbarna och resten till återvinningen. Jag ska bara ha kvar det jag verkligen tycker om. Det är ett löfte!

Jag får samma känsla varenda år när julgrejerna försvinner; vardagsrummet blir jättestort! Nu känns det rymligt och lättstädat igen och det är ju tur eftersom vi snart ska kalajs här hemma. Om några veckor fyller Junior 18 och Martin fyllde ju 40 i torsdags, så då ska vi ha lite folk här.

Medan jag röjde hemmet laddade jag upp bilder på Smartphotos sida, det tog nästan hela dagen. Drygt 500 bilder finns nu i en mapp och håller på att förvandlas till en fotobok, jag har kommit halvvägs ungefär. Ett perfekt pyssel medan man kollar på tv. Vi tog oss igenom alla avsnitt av Sveriges Mästerkock och Läckbergs två filmer. Så det blev en hel del gjort faktiskt.

I dag fortsätter pysslet med fotoboken, i bästa fall blir den klar idag. Det är just nu ett erbjudanden om 40% rabatt och det vill jag gärna ha, men jag har lite kvitton och annat som ska scannas först. Vi får väl se om jag hinner…

I dag skiner solen! Men det är kallt… men en promenad med hunden ska vi väl kunna fixa? Ha en fin söndag everyhopa  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *