Har ljusslingorna party?

Har ljusslingorna party?

Så var helgen över och som vanligt gick den alldeles för fort och då har jag alltså mer helg än många andra…

I fredags gjorde jag INGENTING! Då regnade det, så Baileys och jag låg i soffan och glodde på tv nästan hela dagen. Nån maskin tvätt lyckades jag väl få igång, men i övrigt… ingenting!

Det tog jag igen i lördags, med besked! Då tog vi en lång promenad, storhandlade och fixade trädgården. Jag klippte bokhäcken på baksidan, la ny jord där Junior tagit bort fyra buskar och la ut gräsfrön. Junior och jag åkte till Biltema och köpte allt som behövdes för att dra nya eldosor och sen satte Junior igång med att dela en eldosa i tre. På kvällen åt vi kräftor med Martins föräldrar och Juniors flickvän M.

Elarbetet fortsatte igår och medan Junior höll på med det trasslade jag upp ljusslingorna som ska upp. Man är så noga när man lägger ner dem, å ändå så är de trassliga när man tar upp dem. Jag tror att alla ljusslingor och andra grejer i källaren har party under sommaren och att det är därför de både är trasiga och trassliga på hösten. Vad tror ni? En röd slinga åkte iaf upp i bågen till entrén, så man ska hitta in nu när det blir mörkare på kvällarna. Den går på timer och lyser mellan 21 och 01. Den kunde jag sätta dit innan Junior var färdig. Nu när eluttagen är fler och sitter på fler ställen slipper jag ha en miljon skarvar och sladdar över hela golvet. Äntligen!

Jag fixade ljusen på en lång vit slinga och satte upp den på altanräcket, men den ska inte tändas förrän senare. En del tycker att jag är galen som sätter upp ljusslingorna så tidigt och jag kunde riktigt se hur grannarna skakade på huvudet… Men vaddå? Jag slipper ju frysa om fingrarna och jag tänder dem ju inte än. Fler ska upp under veckorna som kommer  🙂

Vi var iväg med skräpet från häcken och lite annat till sopen, så blev vi av med det snabbt. Skönt! Ett gäng maskiner tvätt lyckades jag också fixa och en dammsugning. Så lördag och söndag var supereffektiva och träningsvärken efter häckklippningen satt som en smäck! Å sviterna ser jag idag… jag kommer inte igång alls. Energin är helt väck. Klockan är över 11 och jag har iofs lyckats duscha, men inte ens ätit frukost. Det får bli brunch idag… Baileys sover fortfarande och det småregnar ute. Jag borde handla…

Näst sista vägningen i vardagsrummet idag. Så jag måste röja och ställa ordning där också… jaja, det brukar fixa sej på nåt sätt. Nu ska jag iaf klä mej och försöka få nåt gjort! Wish me luck…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *