Har ni sett mej i Må Bra?

Har ni sett mej i Må Bra?

Ni som hänger med mej här på bloggen och på instagram @marlenerinda kommer kanske ihåg att jag var med om en fotografering i min trädgård i somras. Den här var extra kul eftersom den gick så smidigt och fotografen var så otroligt proffsig.

Nu finns bilderna publicerade i månadens nummer av Må Bra. Det handlar om mina ögon och hur man opererar hängande ögonlock, vad det kan leda till om man inte opererar osv. Artikeln blev faktiskt helt ok och nu har fler tidningar frågat om de får publicera den.

Jag tycker det är viktig att belysa och berätta om åkommor som kan bli riktigt knepiga i längden och ställa till problem i vardagen och visa att de kan vara ganska enkla att rätta till. Så jag berättar gärna!

Många tror säkert att alla som syns i tidningen ber om det själva, men så är det oftast inte alls, jag brukar bli tillfrågad via telefon eller mail. Det kan vara en journalist som har läst min blogg eller sett något på instagram som de vill spinna vidare på. Oftast är det hälsomagasin, men det kan även vara en kvällstidning eller en radiokanal.

Någon gång per år brukar det vara en större tidning och däremellan lite små grejer i lokaltidningen, tv eller radio. I sommar har jag varit med i P4 Kalmar en hel del i olika frågor. Det där med radio är kul, roligare än tv – det skulle jag kunna tänka mej att göra mer av 🙂

Men den här gången är det alltså Må Bra, så löp och köp!

Ett svar på ”Har ni sett mej i Må Bra?

  1. Pingback: Noll koll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *