Här ska rivas!

Här ska rivas!

Då var trappen grundmålad och bilen har fått vinterskor 🙂

Dessutom har en kompis som är elektriker varit här och kollat på vår lilla toalett. Han skulle ge oss kostnadsförslag på vad det skulle kosta att fixa värmegolv där inne. Som det är nu så är det kanske 13-14 grader där på vintrarna, man kissar isbitar… så det behöver fixas snarast! Så nu vet vi var prislappen ligger på, bara att börja riva!

Alltså blir det en nya toa innan jul ser det ut som…

Dessutom räknade Martin ut vad det skulle kosta att byta våra skåpluckor i köket. Jag hade räknat på 15-16 000 när jag kollade sist, men han kom fram till ca 5 000 och genast blev det lite mer överkomligt. Jag har hittat en svart skåplucka som är intressant, frågan är bara hur blank den är och hur mycket feta fingeravtryck syns…? Så det ska vi åka till IKEA och ta reda på. Ser det bra ut så kanske vi köper det direkt!

Känns så skönt att orka göra något igen! Det var inte ens jobbigt att ta tag i spackling och målning. Det var bara kul och det är ju så det ska vara! En eller två strykningar till så är iaf trappräcket klart. Då kan vi sätta upp listerna i trappen också. Sen ska vi slipa trappstegen ett i taget, och måla. Men det blir i den takt det blir. Att byta skåpluckorna i köket går ganska snabbt. Då har man ett nytt kök nästan direkt. Lilla toan tar lite längre tid, men själa rivandet går ju ganska snabbt. Sen ska golvet jämnas till innan H kan komma och fixa golvvärmen och sen är det bara att bygga upp allt igen. Men det är bara 3 kvm att leka på… ska väl kunna vara färdigt innan jul iaf?

Så vi borde ha en hel del fixat snart faktiskt! Kul! Sen är vi panka igen…

Pappa? Har du tid 🙂 Det är några grejer vi behöver hjälp med som du kanske kan lära oss….?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *