Helt hjärta igen…

Helt hjärta igen…

Ungdomarna har försonats efter att idag ha träffats och pratat. Junior har vågat ställa ultimatum, som jag tror är ganska bra. Han lät nöjd när han berättade och lycklig igen  🙂
 
Som mamma är det väl bara att hänga med, inte döma och låta dem ta sina strider. Man känner sej lika klok som en ko obland… är kossor kloka föresten? Jaja, kanske inte säger så mycket om mej som person, men iaf  😉
 
Inatt sover Junior hos mormor, han behöver lite ompyssling. Jag sitter med pusslet han fick i julklapp, hur svårt som helst. I helgen är vi lediga och ska umgås, spela spel och äta gott. Jag älskar mina ungar! Men det vet ni ju redan. Jag älskar Vännen och Baileys, men det vet ni ju också. Ni vet däremot inte att Baileys är nytrimmad och jättefin! Nu vet ni det  🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *