Helt otroligt

Helt otroligt

Torsdag = kroppkakor. För Er andra kanske torsdagar betyder ärtsoppa, men för oss betyder det kroppkakor – så är det bara.
 
Vårt Kroppkaksställe här i löttorp har tappat gnistan, så numera åker vi till Ninnis i källa istället. Det är 8 km bort och kroppkakorna är definitivt värda att åka för. Men man måste oftast ringa och beställa. Så jag ringde vid 12 och sa att jag kommer direkt och hämtar ”ok” sa tjejen i telefonen.
 
Åker dit, det är fullt med folk utanför hennes lilla friggebod. Det står bilar precis överallt. Inne  i boden är det fullt med folk, så jag väntar utanför. Behöver bara vänta på att en gubbe ska komma ut innan jag får plats.
 
Medan jag står där inne ser jag ju itne vad som händer utanför… men under tiden fylls det på med folk… när jag fått det jag ska ha går jag ut och tvärstannar! Det är kö, med säkert 30-40 pers utanför dörren. Hela gårdsplanen är full med folk och bilar. Jag har aldrig sett så mycket folk där och då har jag handlat hos Ninni i säkert 15 år!
 
Himla kul tycker jag. Att ninni som liten egen företagare, som började väldigt småskaligt, kan lyckas så enormt! Från att ha sålt kroppkakor genom köksfönstret till att nu sälja flera tusen per dag! Det är bara att gratulera! Dessutom gör hon Ölands godaste kroppisar också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *