Helt slut!

Helt slut!

Martin är inne på sin tredje arbetsdag och jag är helt slut! Dagarna går i 180 och jag hinner inte alls med i svängarna! Har försökt komma ikapp med en massa, men det dyker hela tiden upp nya saker som gör att jag ändå inte hinner nåt.

I onsdags började jag rensa min inkorg i mailen, jag hann till J tror jag. Jag gick med hunden, körde en tvätt, städade köket och lite sånt och sen åkte jag iväg och träffade våra gamla medlemmar på Viktväktarna. Vilket välkomnande! En del av våra medlemmar är kvar och kämpar och har lyckats väldigt bra. Man blir nästan lite mamma-stolt  🙂

Igår fortsatte jag med inkorgen och hann till M. Sen dök den där råttan upp och det blev en massa telefonsamtal för att åtgärda detta. På tisdag kommer Anticimex hit och kollar läget. Så sprang tiden iväg och det var dax att åka till stan på möte. Det var planeringsmöte om Fadimes minnesgala (den ni kan vinna biljetter till HÄR!) och tog ett par timmar av kvällen. Nya roliga kontakter är alltid skoj och några såna blev det allt! Det bestämdes också att Senior ska vara med och jobba på galan. Han ville det  🙂

Å idag var det årets första pressvisning. God frukost och en massa information om tulpaner. En otroligt härlig morgon! Jag träffade Annelie och Stefan på plats, tillsammans fick vi lära oss allt man behöver veta och lite till om tulpaner. Ska skriva ett separat inlägg om det nästa vecka, på tulpanens dag den 15/1. Då får ni lite tips om hur man kan pigga upp buketten.

När jag kom hem gick jag ut med Baileys direkt, han var bra sur när jag drog upp honom kl 7 för morgonkissen. När jag kom hem strax efter 11 var han piggare och väldigt sugen på promenad. Så vi gick en runda, jag gav honom mat och drog iväg för att handla. Martin fyller år imorrn, så jag måste ju köpa tårtgrejer! Vid det här laget var jag helt slut och ögonen var alldeles grusiga av trötthet. Så det fick bli sallad från favoritpizzerian och sen hem och äta lunch snabbt framför tv´n.

Å sen var det bara att sätta sej och jobba. Det ska ju skriva ett par texter till magasinet varje dag, som Martin lägger in när han åker från jobbet. Så inte förrän nu har jag hunnit sätta med mej bloggen och nu är jag så trött att ögonen går i kors. Mailen har jag inte hunnit göra nåt åt alls idag… å i helgen får jag förmodligen ingen tillgång till den datorn… så jag får väl fortsätta på måndag. Det känns som jag aldrig blir färdig med nåt. Men hemmet är ganska ok städat iaf, behöver bara dra ett varv med dammsugaren inför födelsedagen imorrn.

Att träna är bara att glömma just nu, det får helt enkelt inte plats. Jag kör korta stepup-pass i trappen några gånger om dagen istället. 7000 steg är minimum, gärna 10 000. Idag är jag uppe i 9500, bra bra! Men nu är det jag som tar en tupplur! Vid 18 kommer Martin då tänkte jag ha börjat med kvällens middag som blir hemlagad pizza. Kan ni fatta att JAG lagar mat igen! Men nu är det gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *