Hemma igen…

Hemma igen…

Borta bra men hemma bäst, heter det ju… jag vet inte om jag håller med. Klart det är skönt hemma, men jag trivs bra borta också. Det är väl resandet i sej som jag inte gillar. Tycker man kunde göra som Harry Potter och använda flampulver  🙂

Vi åkte från Öland 8.30 igår, och lämnade alltså en vinkande Senior bakom oss. Han kommer hem senare idag med bussen. På vägen träffade vi mina föräldrar som nu ska vara på Öland under den här veckan. Det var nästan ingen trafik alls och efter att ha stannat för lunch och hundkiss, så var vi hemma vid 15-tiden.

När vi öppnade dörren här hemma tvärstannade vi allihopa i hallen. Min pappa har målat trappen upp till övervåningen åt oss och det var så himla fint! Äntligen har vi en fräsch trapp, som passar ihop med hallen. Det ser inte ens ut som mitt hem  🙂 Sååå snyyyyggt! Ska lägga in en bild senare, så ni får se.

Efter uppackning och avkoppling på soldäcket, var det dax att gå upp till Martins föräldrar för påskmiddag. Massor med god mat och dricka, omöjligt att inte äta mer än nödvändigt. Så dagens vägning var inte alls rolig… trots promenader och trädgårdsarbete visade vågen 1,3 PLUS! Jäkla skit! Men det ska vara borta nästa måndag, så det så!

Planen att gå ner i vikt under påsk gick alltså åt skogen. Dessutom har jag nog överansträngt benet, så det gör skitont igen. Måste nog höra med doktorn igen om det ska vara så här efter 5 veckor med medicin. Men det får bli en annan dag… idag ska jag tvätta, lyssna på ljudbok i solen, köpa skor åt Junior, göra matsedel och handla. Imorrn ska vi jobba igen, 11 dagars ledighet går fort…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *