Sista dagen

Sista dagen

Så har vi börjat packa ihop oss så smått, imorrn bär det av hemåt igen. Tiden går fort när man har roligt, men vi har verkligen tagit till vara på tiden. Jag tror att vi har njutit av varenda sekund här på Öland.

Just nu sitter Junior och Mandisen och pluggar, medan Senior är inne hos grannen och Martin förbereder påsklunchen. Vi har inga speciella traditioner runt påsk, så ungdomarna har fått välja vad de vill ha på påskbordet idag. Senior önskade lax och skinka, Junior önskade sill och potatis och Mandisen önskade köttbullar. Åsså blir det ägg till förståss  🙂   Ikväll äter vi taco!

Solen skiner och Öland visar sej från sin absolut bästa sida. Jag ska packa och dammsuga, sen blir det väl en längre tur med Baileys i skogen. Tänkte hinna med att besöka min kusin innan kvällen, tror hon har några av kusinbarnen hemma oxå över helgen. Det är ungefär den släkt jag träffar när jag är här, åsså brorsan förståss. Men i övrigt har vi inte, och brukar inte, träffat nån. Vi har det bara lugnt.

Nu dröjer det 13-14 veckor tills vi får komma tillbaka hit. Men då blir det mer än 6 dagar, då väntar 3 veckor i paradiset! Längtar redan…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *