Here we come Gambia!

Here we come Gambia!

Äntligen är vi på väg! När vi bokade var det mååånga dagar kvar, men tiden går så herrejösses fort att det bara sagt swoosch och de senaste dagarna har knappt ens existerat. Ikväll är vi äntligen på vår varma strand i Gambia.

Julen passerade relativt obemärkt förbi, ett enkelt firande med mina föräldrar och barn några timmar. Sedan åkte vi åt varsitt håll, vi hem för att städa bort julen och packa. Allt julpynt åkte tillbaka ner i källaren och med ens känns huset så himla stort!

Juldagen gick åt till att städa, packa och förbereda. Annandag Jul kom jag äntligen iväg och tränade igen och sedan var det teater med Junior och hans sambo. Vi såg Nötknäpparen på Subtopia här i Botkyrka, vi har sett den förr och nu tyckte vi att ungdomarna skulle få lite kultur i sej. Tack o lov så gillade dem det, mycket!

Igår handlade vi det sista, fick ihop packningen och kunde till slut stänga väskorna. Pälsbollen kördes till mina föräldrar och pussades hejdå, och vi åkte till Arlanda för att checka in på Best Western Park inn Hotel. Det är så otroligt skönt att vara på plats i god tid och då är en hotellnatt ett väldigt bra alternativ, särskilt när man ska checka in vid 4 och planet går 6. Då blir det iaf några timmars sömn, och bilen står säkert när man är borta.

Så efter typ 4-5 timmars sömn var vi uppe innan tuppen. Planet landar i Gambia 14.30 lokal tid, 15.30 svensk tid. Då hoppas vi att Nathalie står och väntar på oss för att köra oss till Sunset Beach Hotel i Kotu. OM vi är på tid alltså…

Äntligen får vi sol och värme igen. Det ska vara runt 33-34 grader varmt på dagarna, det kan låta varmt men med vinden från Atlanten blir det alldeles perfekt. Det kommer bilder på instagram så fort vi är på plats, häng med @marlenerinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *