Hjälp med present?

Hjälp med present?

Senior slutar grundskolan nästa vecka och vi ska ställa till med kalas. Vi tar alla tillfällen som finns att bjuda hem folk för att umgås och ha lite skoj, året runt. Den här gången är det på önskemål av store herrn själv.
 
Hans kusin på Öland slutar också nian och där har man som tradition att man hämtas från avslutningen med fin/kul/fantasifull bil/cykel/häst och sen blir det stor examensfest. Nästan som studenten. På Öland är det nämligen så att man flyttar hemifrån när man börjar i gymnasiet eftersom det inte finns något på Ön man måste flytta till Kalmar eller någon annan stans. Alltså är det större att sluta grundskolan än gymnasiet, man blir vuxen!
 
Med detta i tanken, ville alltså även Senior ha fest och visst ska han få det. Det blir Öppet Hus med kallskuren buffé och gott att dricka. Så lång är allt problemfritt… nu kommer vi till problemet: folk undrar vad han önskar sej? Men han önskar sej ju inget mer än att det ska komma hit någon och fira med honom. Han behöver heller inget annat. Tyvärr är detta inte det svar som folk vill höra… så nu undrar jag: Har ni något bra förslag på vad man kan ge någon som inte önskar sej något, som kan köpa det han själv vill ha och som bara behöver en vän…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *