Hon vågade ta chansen!

Hon vågade ta chansen!

Ni vet att jag gärna lyfter fram personer som jag tycker om och beundrar, har de dessutom gjort något särskilt är de värda extra mycket uppmärksamhet. Så är det med Sussie!

Sussie hade ett fast, tryggt arbete, med månadslön och betald semester när hon bestämde sej för att sadla om totalt. Från sin trygga kontorstillvaro gick hon till att bli egen företagare och startade Curves, ett gym för kvinnor. Det var ett steg rätt ut i tomma luften, med en förhoppning om att landa på fötterna.

Jag kommer inte ihåg hur vi lärde känna varandra, men det var när hon stod med en tom lokal och hantverkare precis överallt! Jag har för mej att det bara var någon vecka kvar till öpnning och inte en enda grej var på plats. Men allt löste sej och nog sjutton öppnade Curves i Tumba på rätt dag, med alla maskiner på plats. Nu skulle det bara komma folk också…

Man vet ju aldrig när man startar en verksamhet om idén man har verkligen är bra. Det krävs en hel del mod, jävlar anamma, is i magen och hårt arbete för att komma dit man vill. Sussie hade allt det! Hon hade också en familj och vänner som stöttade henne. Idag är Curves i Tumba en blomstrande verksamhet med massor av peppade medlemmar! I morse när jag var där var det fullt och inte en enda plats kvar på parkeringen, som byggts ut ett par gånger vid det här laget.

Jag tycker det är så himla kul att chansningen lyckades! Att Sussies dröm om att vara sin egen och att hjälpa andra kvinnor, nu är något hon kan leva på. Men hon nöjer sej inte med att få kvinnor i form, nej då… hon samlar också ihop matkassar till familjer som har det svårt, hygienartiklar till kvinnor som flytt från en destruktiv relation och en massa annat. Tillsammans med sina medlemmar har hon hjälp mängder med utsatta människor och gjort deras liv lite lättare. Dessutom bjuder hon väldigt mycket på sej själv, som ni ser på bilden här uppe.

Det är såna här människor jag vill lyfta fram! Personer som haft en dröm och förverkligat den. Och som använder sin dröm till att underlätta livet även för andra. Sussie är inte bara en jäkla bra företagare, hon har dessutom ett hjärta som är större än många andras. Jag är stolt över att ha en så fin vän och det är därför jag gärna lyfter fran hennes verksamhet och med stolthet säger att jag tränar hos Sussie på Curves i Tumba. Bor du i närheten och vill testa, så följa gärna med mej någon dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *