Hostan gör mej galen!

Hostan gör mej galen!

Jag tror jag bli galen! Började hosta lite smått inatt och nu är jag i full gång. F-N det var ju inte länge sen jag var sjuk ju!
 
Jag hade ett mål med min långledighet och det var att ta en entimmespromenad varje dag under ledigheten, den dagen jag blev frisk. Jag var ju lite småofrisk när jag slutade den 22/12. Men jag blev ju aldirg helt frisk! EN enda promenad har jag lyckats fixa, flera små förståss – men EN av de där härliga långa promenaderna som jag såg fram emot. Å nu är jag alltså där igen – ofrisk…
 
Imorrn ska jag vara hos sköterskan och ta bort stygnen kl 8.30 och vi 10.30 är det dax att jobba för första gången på 16 dagar. Det börjar bra… att sitta där och hosta lungorna ur sej. Blääää!
 
Nu lägger jag mej i badet med en god Baileys (drickan inte hunden) och en tidning. Sen ska jag sluta hosta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *