House of Lola 5 år

House of Lola 5 år

Igår var jag och min bloggkompis Gunilla iväg på ett himla kul event. Den här gången var det klädföretaget House of Lola som firade 5 år och hade party i Skyddsrummet på Söder.

Gunilla kom hit vid 17-tiden, vi åt, pratade och drog iväg strax efter 18 för att vara på plats strax efter att de började släppa in folk. Kön till lokalen var låååång och innehöll mest tjejer, men även en och annan kille. När vi kom in fick vi champagne och en härlig goodiebag som innehöll en massa fina grejer.

Vi lyssnade på presentationen av företaget och fick sedan en privat liten konsert med Pernilla Andersson. Man kan inte annat än älska den människan! Hon hade ett både avslappnat, roligt och personligt mellansnack mellan låtarna. Hon berättade om sitt nya mammaliv, om hennes och Dregens kärlek till varandra och om sitt långa liv som musiker. Det var en jättemysig stund där hon spelade bara för oss kändes det som.

När hon var på väg ut genom dörren fångade jag henne lite snabbt. Jag undrade om hon kom ihåg en resa till Rom för 8-9 år sedan och hon sken upp och sa att jo, det var en av hennes och Dregens första resor tillsammans. Ja, sa jag… vi var på samma resa och väntade på bagaget tillsammans. Jo, det kom hon minsann ihåg. Vi fick nämligen våra väskor efter mycket om och men, men det fick inte hon och Dregen. Så visst kom hon ihåg oss! Jag visste inte vem Dregen var då, kände bara igen honom med alla piercingar från någon bild. Det jag tänkte mest på var att han var så väldigt blyg och knappt pratade med oss under den timme vi väntade.

Jag fick en kram och vi tog en bild och skulle höras mer på Instagram. Sen gick hon åt sitt håll och vi fortsatte att mingla. Det var modevisning och man kunde bli sminkad, så jag tog chansen. Med mina hängande ögonlock är det svårt att lägga en snygg ögonmakeup, men det lyckades man faktiskt himla bra med.

Vid 21.30 gick vi till bilen och åkte hem. Väl hemma drack vi te och kollade igenom goodiebagen lite noggrannare. Där låg ett nummer av Amelia, en chipspåse från Estrella, strumpor från House of Lola, smink från The Body Shop, te, dricka, en bok, hudlotion och en massa annat.Vi var mer än nöjda med både kvällen och goodiebagen. Och Martin tyckte jag var jättesnygg med sminket  🙂

Nu ska jag återgå till vardagen och lära mej vår nya kassaapparat, som borde särskrivas… kassa apparat… Tycker inte om den! Ge er en riktigt bra dag vad ni än gör och vart ni än är  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *