Hur har du det med sulorna?

Hur har du det med sulorna?

*** I samarbete med Alvén Ingvarsson***

Asså det här med bilar… är det inte lite mycket man ska hålla reda på och visst är det väl egentligen lite för dyrt? Jag tänker på försäkringar, service och reservdelar. För att inte tala om däck!!!

Vi köpte vår bil (inte den på bilden) begagnad för ganska precis 8 år sedan, då var den 3 år gammal. Då behöver man ju inte tänka på så mycket mer än försäkring och att den ska besiktas. Men nu! Nu börjar både vinter– och sommardäcken att bli slitna och vi måste börja titta på nya.

Alvén & Ingvarssons nätbutik med däck online har erfarenhet av däck och fälgar sedan 1984 och vet precis vad man ska ha. Man fyller bara i sitt registreringsnummer så plockar de fram vad som passar just min bil. Jag har ju ingen aning om dimensioner och sånt… men det fixar dom!

Vet ni förresten att det går mode i däck och fälgar? Nu ska det tydligen vara stora däck, olika mönster och gärna annan färg än svart. Jag tror inte jag sett några färgade däck faktiskt, har du? Även fälgarna har det gått mode i och det är väl kanske det enklaste att ändra, om de ska vara i krom eller kanske guld och hur många ekrar man vill ha.

För oss börjar det alltså närma sej, vi måste köpa nya däck. Så vi får väl lita på Alvén & Ingvarsson och börja kolla lite. Kostar det så smakar det, men det är iaf billigare att köpa online än irl. Och man vill ju åka säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *