Hur jobbar man på apoteket?

Hur jobbar man på apoteket?

Har gjort alla mina ärenden i centrum. Varje gång jag är på apoteket förundras jag över hur långsamt allt går där. Nog för att man måste vara noggrann när det gäller mediciner, men ibland är det ju nästan larvigt. Nu hade man infört ett nytt system i kassan… igen…
 
Om man har fler än 2 recept får man vänta ytterligare en stund. Då lämnas nämligen recepten över till en speciell receptarie och man får en ny nummerlapp. Den receptarien behandlar alla ärenden som är fler än 2 recept och får alltså en gnska lång kö hos sej. De andra tar alla som har ett eller max 2 recept, men det verkar inte vara så många.
 
Nu fick jag inte heller betala hos receptarien utan fick gå till ytterligare en kassa där man enbart handskas med pengar. Hur korkat som helst och många som var där var märkbart upprörda.
 
Så mina 4 recept minskades raskt till de två viktigaste. Tyvärr hade frikortet gått ut, så jag var tvungen att stå i kassakön en stund. Varför ändra ett system som fungerar??? Det här var definitvt ingen förbättring!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *