Hur jobbigt är det att duscha?

Hur jobbigt är det att duscha?

Vissa killar har ingen pejl alls på det där med hygien. Igår hade jag en dust med kompisens son ang kvällens ”sanering”. Redan på morgonen hade Senior och A kommit överrens om att tisdag och torsdag skulle vara duschdagar, M var inte alls med på noterna.
 
Så igår direkt på förmiddagen pratade jag med M och sa att alla killarna skulle snygga till sej och ta fram rena kläder på kvällen. Han muttrade bara. Jag påminde om detta en gång till vid kvällsfikat, då med ett litet hot…
 
Vi 21 kom jag in till killarna, Senior hade redan duschat, A var på gång, M kunde fortfarande inte förstå nyttan av duschningen. Varvid vi börjar prata om hygien, hälsa, respekt och hänsyn. M tycker fortfarande att det är onödigt. Då säger jag att han får en kvart på sej, har han inte duschat då – så får han sova i mitt hus i natt så de andra får slippa han ”doft”.
 
Kollar med honom en kvar senare och då looovar han att han SKAAAA duscha, om en stund… Jag säger att jag vill se resultat imorrnbitti, annars är det hos mej han sover resten av veckan. Imorse hade han duschat  😉
 
Jag kan bara inte fatta var det är som är så jobbigt? Vad är det med tonåriga killar och renlighet? Vissa duschar ju varenda dag!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *