Hur ska en politiker vara?

Hur ska en politiker vara?

Vill Ni att den person som representerar Er i Riksdagen hela tiden ska föra fram sina åsikter och till 100% propagera för sitt partis ståndpunkt. Eller ska det vara en person med helt vanlig vardagsproblem, som pratar ett vanligt språk utan konstiga termer och som precis som alla andra har dåliga dagar?
 
Ibland känns det som att bara för att jag sysslar med politik får jag inte ha ett liv i övrigt. Jag ska lixom bara tänka interpellationer och yrkanden… Jag ska dessutom kunna allt om alla frågor… de ni?!
 
Men jag är faktiskt bara jag… en helt vanlig, ensamstående, tvåbarnsmorsa som gör så gott hon kan med barnen, ekonomin, middagsmaten och städningen. Jag lever i precis samma verklighet som de flesta andra och jag har inga 50 000 i månaden som många verkar tro.
 
Vad är det för representant ni vill ha?
En som lever i verkligheten eller en som är avlad av ett parti?
 

2 svar på ”Hur ska en politiker vara?

  1. inte som mamma, läckerkött i politiken utan bara Mrinda som kämpar för sin sak som vi andra oxå tycker är viktiga.. Stå på dej annars gör nån annan det ju..Men det är inte jag..

  2. …en verklighetsförankrad representant-och du borde vara värd varenda öre-precis som de andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.