Hur var filmen Arn?

Hur var filmen Arn?

Den var bra! Mycket bättre än den första, tycker iaf jag. Den här var inte alls lika hattig och hoppade inte så mycket mellan olika platser och tider. Den var mer sammanhängande.
 
Vi kom hem från jobbet vid 16-tien och drog iväg till Heron ungefär en timme senare. Senior skulle välja ställe där vi skulle äta och då fick han lite problem. Han ville ha pizza-buffé på Pizza Hut, men det har dom ju bara fram till 15 på vardagar. Så det sket sej… men så hittade han iaf till en restaurang som heter Amazon och där hade de lax! Klart han ville ha det! Så medan han stoppade i sej lax, pt vi andra grillbiff – gott!
 
Proppmätta köpte vi godis och läsk till filmen som vi inte orkade äta eller dricka upp. Trots detta ville Vännen och Junior ha glass innan vi åkte hem… jag fattar inte…
 
Sen kom vi iaf hem till en väldigt glad hund som precis nyss kom på att han var hungrig. Inse vad som händer när han äter mat klockan 22… Precis! Jag får gå upp med honom inatt när han behöver gå ut. Jippi! Nu är jag så trött att ögonen går i kors och imorrn är det agility igen  – så nu är det dax för sängen! Gnatt!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *