En stor framgång!

En stor framgång!

Efter ca 18 månader har det äntligen kommit upp tapeter på väggen i trappen! Mina föräldrar har hjälpt oss under dagen med slipning och spackling. När vi stack iväg till jobbet torkade spacklet och när vi kom hem satt det två nya tapetvåder på den ena väggen! De värsta två… de är ca 5-6 m långa och riktigt jäkliga att sätta dit. Jag ville ta hjälp att sätta upp dem, men det var ingen som ville göra jobbet… så nu fixade mamma och pappa det. Med tanke på att min pappa fortfarande har svårt att röra sej med brutna revben så räknas det väl som en bragd?

Å det blir så himla bra! Bara de här två våderna gör stor skillnad och när allt är klart kommer det blir såååå snyggt! Så nu letar vi ramar till våra afrika-bilder som ska sitta i trappen, det kommer bli perfekt!

Jag lyckade också få ihop papprena till försäkringsbolaget. Det var inte lätt att sammanställa allt som blivit förstört i översvämningen, värdera det och bifoga bilder på det jag lyckats fota. 18 000 kr har jag räknat ut att det skulle kosta att skaffa nya grejer, så nu är frågan vad jag får i ersättning? Kan jag få tillbaka självrisken och kanske lite till får jag nog vara nöjd. Men pengar till en ny julgran och nya julgrejer skulle ju inte vara helt fel, de blev ju förstörda… jaja, det blir spännande att se resultatet av Länsförsäkringars resonemang. Det är bara grejer… det är bara grejer… det är bara grejer…

Det känns iaf skönt att få iväg papprena och få upp tapeter på väggen, på en och samma dag! Massor med folk hade vi också, många nya både idag och igår. Blir det lika många imorrn har vi en ny rekordvecka. Så just nu känns det väldigt bra, allt går framåt! Äntligen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *