Idag är jag glad :-)

Idag är jag glad :-)

Jag har alltså tre extraungar i Skåne, eller hade kanske man ska säga. Den äldsta Stora M har nämligen flyttat till Uppsala och henne får jag träffa om bara två veckor. Då får jag rå om henne i hela tre dagar och det ska bli så skoj! Jag är så glad att hon flyttat närmare mej så vi kan träffas lite oftare.
 
Den ena av tvillingarna, Lilla M har flyttat till Denver. Det är låååångt dit, men vi pratar på msn och kan hålla kontakten på det viset. Den andra tvillingen Lilla T är kvar i Skåne, men flyttar nog efter att skolan är slut i vår.
 
Jag är så glad att vi har kontakt och att de faktiskt vill komma till mej. Mina små tjejer som är 19 resp 21 år gamla och 20 cm längre än jag. Det ser ganska kul ut när jag kommer med mina fem barn som alla är längre än jag (jag är bara 156 cm) och går brevid mej som en skyddsmur  😉
 
Det är jag och mina änglar mot resten av världen!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *