Senaste året

Senaste året

Tiden har gått fort sedan vi hade riksdagsval förra året. Det har varit ett år med många olika sidor; glädje för att alliansen vann, bitterhet över alla män som körde över mej brutalt, sorg över att förlora mina uppdrag och glädje över att jag nu kunde skaffa den där hunden som vi drömt om så länge. Inget ont som inte har något gott med sej…
 
Då är ju frågan: hur blir nästkommande år? Jag vet att många tror på mej, men kommer det ge nån utdelning? Kommer jag få tillbaka några uppdrag eller sitter jag fortfarande i ”karantän”? Behöver jag några uppdrag? Jag menar, jag har ju faktiskt en himla massa att fixa med utanför politiken. Alla tjejer som tagit kontakt med mej och som litar på mej, mina barn, min hund och alla andra som jag tycker om. Behöver jag egentligen ett uppdrag?
 
Kanske inte, men jag tycker ju att det är så roligt! Det är ett sätt att för mej göra min röst hörd och kanske förändra världen, lite, lite i taget. Ett sätt att få umgås med de människor som har samma intresse som jag. För lite isolerade har jag allt varit under det här året. Jag saknar att prata politik med andra som precis som jag vill förändra världen, oavett partitillhörighet.
 
Så NEJ; jag behöver inte ett politiskt uppdrag – MEN jag vill ha det, eftersom jag saknar politiken, människorna och funderingarna!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *