Igår var jag extremt duktig!

Igår var jag extremt duktig!

Årets mission är utfört, jag har städat förrådet! I måndags plockade vi ut alla grejer ur förrådet och ställde i garaget. I Tisdags dammsög och torkade Junior av där. Igårkväll sorterade jag bland alla grejer…
 
Många timmar tog det innan jag hade plockat tillbaka det som skulle vara i förrådet. En stoooor hög blev det med grejer som ska säljas av på en loppis i september. Ska packa om det så det inte blir så mycket som det faktiskt ser ut att vara.
 
Men va skönt det känns! En sån här röjning känns ända in i hjärtat. Man städar och slänger och känner sej så lättad. Har ju haft detta projekt i hjärnan ett tag och nu är det gjort. Yes!!!
 
Men jag hittade inte kassen jag letade efter ändå…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *