Imorrn gäller det!!!

Imorrn gäller det!!!

Klockan 13.30 kommer en person och besiktar E´s hus. E´s sovrum är fortfarande inte färdigt och nu ska hon jobba inatt… så imorrnförmiddag blir det hektiskt.
 
E kommer hem vid 7.30 imorrnbitti, då fortsätter hon med sitt sovrum. Jag åker dit så fort jag har ätit frukost och varit ute med Baileys. Då ska jag dammsuga och våttorka överallt och sen piffa till lite. Jag håller tummarna att E hinner klart!!!
 
När allt är besiktat ska vi ta foton av alla rum och maila till Soc. Efter det borde de hålla truten, tycker jag…
 
Sen har E lovat att hålla iordning. Som grabben sa ”Jag kan inte stöka till för jag har inget att stöka till med…” Hans syster var inte riktigt lika duktig med att slänga, men lite lyckades vi få ner i sopsäckar iaf. Hennes rum är rent och snyggt nu och hon verkade också nöjd. De ska ju få ett städschema av mej och har lovat att följa det. Soc kommer säkert också att hålla ett öga på dem. Men som sagt; det finns inte mycket kvar att stöka till med…
 
Det känns iaf bra att man kunnat hjälpa till. Hoppas bara att vi går igenom besiktningen… Om 16 timmar vet vi…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *