Inte så kaxig än…

Inte så kaxig än…

Oj, va det är svårt att hålla sej lugn! Nu har det gått 4 dagar sedan operationen och lite ont har jag. Särskilt om jag suttit mycket, då moler det i magen som vid ägglossning ungefär. Så jag försöker att ligga så mycket som möjligt och stå upp istället för att sitta.

Så tvätta är inget problem, det har jag alltså gjort. Men bara lite. I övrigt har jag bott i soffan tillsammans med Baileys. Nästa hela dagen igår och nästan hela dagen idag har vi legat där och glott på tv, jobbat lite eller kollat internet. Jag fortsätter med invigningsplaneringen och fler och fler bitar trillar på plats. Nu är snart tårtan fixad också  🙂

Idag fick jag avbryta mitt soffhäng ett par timmar för att fira Farmor som fyllde 92 år i torsdags. Hemma hos mina föräldrar bjöds det på smörgåstårta och fika. Jag tror att Farmor blev ganska nöjd med det lilla firandet. Trött var hon iallafall  🙂

Så nu ska jag krypa ner under filten igen med Baileys. Martin har åkt till Södertälje på simtävlingar. Junior har tagit ett silver hittills idag. Jag ska nog ta en liten tupplur tror jag… å sen när Junior kommer hem ska vi äta kräftor! Ska bli såååå gott!

Hoppas ni har en fin lördag, trots snön som föll och nu täcker marken. Jag ger inte upp hoppet, VÅREN KOMMER!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *