Vardag igen…

Vardag igen…

Vi är alltså hemma igen, kom hem i onsdags – och sedan dess har det varit fullt upp. Vi landade otroligt nog på tid, hur ofta händer det lixom? Och det första vi gjorde var att hämta hem en lycklig pälsboll. Det bästa som finns är att bli omkulltacklad av en glad hund 🙂

Direkt när vi kom hem packade vi ur resväskorna, ställde dem på altan (för att frysa ut eventuella löss) och körde igång första maskinen. ALLT luktade illa, var unket och fuktigt, trots att vissa grejer inte ens var använda. Så det var bara att tvätta varenda grej, inte alls miljövänligt men men…

Medan tvätten snurrade gick jag igenom mina tre mailboxar. Jag har haft en del koll under semestern, men inte kollat särskilt noggrant eller svarat på så mycket. Det tar en jäkla tid att gå igenom mail för två veckor, särskilt som där var en himla massa pressutskick som också ska kollas närmare på och göras något av. Men nu är det fixat!

Mellan tvätt och jobb har det blivit en hel del hundmys också förstås. Pälsbollen vill vara nära precis hela tiden och det får han förstås. Sitter jag i soffan, ligger han i mitt knä – sitter jag vid datorn ligger han vid mina fötter på golvet. Min stora kärlek!

Något annat som jag gjorde direkt som jag kom hem var att ta tag i maten och träningen. Gör man det inte direkt är risken att man drar ut på det och drar ut på det och… ni fattar. Så redan på torsdagen körde jag första träningspasset. Jag har även fyllt i checklistan duktigt på allt jag ätit, så nu är jag på g igen! Nu är det återigen vardag, det som jag trots allt gillar bäst.

Vanligt. Rutiner. Sånt som folk får rysningar av, som jag tycker är såååå skönt. Däremot skulle jag inte ha något emot att ha vardagen i solen, året om alltså. En dag ska det bli så – jäklar så bra jag kommer att må!

18 veckor kvar till midsommar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *