Jag – en datatekniker… inte!

Jag – en datatekniker… inte!

Nu har vi varit och köpt trådlöst nätverk. Junior är lycklig, nu är det alltså meningen att han ska få internet även på sin dator. Problemet är ju bara att det är JAG som ska installera det… jag tycker INTE om tekniska prylar. Jag vill bara trycka på en on-knapp, så ska allt funka. Vet inte riktigt om det blir så enkelt. 
 
Men vi ska göra ett försök iaf. Inte nu… utan senare i kväll. När jag inte behöver datorn. Blir det strul så gör det inget för nu jobbar jag hela onsdag och torsdag och behöver inte datorn lika mycket. Så ikväll… då ska vi se hur oteknisk jag är. Får kanske kalla in kompisens man i värsta fall. Han brukar reda ut det jag ställer till  🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *