Jag får hjälp!

Jag får hjälp!

Yes! Idag händer något som jag inte alls är van vid: jag får hjälp!
 
En av mina bästa kompisar kommer hit och hjälper mej med stenen om en stund. Han är stor och stark och vet hur man planterar kantstenar. Jag bjuder på lunch och en dusch, innan han ska iväg till jobbet, i utbyte mot hjälpen.
 
Jag är så glad! Jag är van att sköta mej själv och klara tunga jobb, det tar tid – men det brukar bli bra. När det gäller stenen är det värre…. min rygg gillade inte alls att plantera sten. Jag lyckades bara lägga rätt 3 stenar på hela söndagen och igår var ryggen helt paj. Så jag hoppas att vi iaf får minst 3 stenar till lagda innan han måste åka. Så har jag ju bara 3-4 stycken kvar sen…
 
Så det är väl bäst att kliva ur morgonrocken och käka frukost så man är färdig när han kommer hit. Ska nog ta på mej lite kläder också…  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.