Jag hade lite rätt :-)

Jag hade lite rätt :-)

Det blev en remiss för att göra en magnetröntgen på benet, precis som jag trodde. Doktor Kompis tror att ligamenten runt knämuskeln är trasiga. Inte konstigt att jag har ont och att det varken hjälper med antiinflammatoriska läkemedel eller annat. Jag hade väl förmodligen gjort bäst i att vila benet helt och hållet, men det har jag ju gjrot i perioder utan framgång… visar röntgen att något är trasigt kommer jag att få kortisonsprutor direkt in i muskeln… AJ!

När det gäller det andra, min trötthet mm. Så tror han att jag har en kortisolbrist! Den har ingen varit inne på förr, å andra sidan har man inte ens tagit ett blodrtyck på mej på Tumba Vårdcentral… Doktor Kompis kollaed allt man kan kolla och jag ska tillbaka både torsdag och fredag för att ta prover och göra dygnstester. Skulle det visa kortisolbrist så har jag ingen aning om vad man gör, mer än att det är ett tillstånd man har för resten av livet. Skoj? Nope! Men får jag bara veta varför jag är så trött mm och man kan göra något år det, så struntar jag i resten.

Så om någon vecka vet jag varför jag är trött och om inte alltför många veckor vet jag väl varför benet gör ont. Så för första gången på 10-15 år har jag påbörjat ett högkostnadskort! Jag vet ju att det kommer bli några läkarbesök framöver… Så nu hoppas jag bara på att tiden till röntgen ska gå fort. Under tiden ska jag väl kanske vila benet, nu när jag är nästan säker på att något är sönder. Vila… lättare sagt än gjort…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *