Jag hade visst varit snäll!

Jag hade visst varit snäll!

Jag älskar min FitBit! Mitt aktivitetsarmband som jag haft på armen så gott som varje dag sedan 31/5 2013. Några år alltså…

Vi har testat ett gäng olika aktivitetsarmband under de senaste två åren för Du i Fokus, men jag har inte riktigt hittat något som mäter sej med mitt gamla. Trots att de haft många fler funktioner och snyggare design. Inte förrän Martin fick en ersättningsfitbit, för den som han köpte i somras som gick sönder, hittade jag den perfekta! FitBit Charge2!

Mina gamla FitBit Flex går att ta loss ur armbandet och lägga i behån när man inte vill ha något på handleden. Den räknar steg, distans, kollar sömnen och är liten och nätt. Nackdelarna är att armbandet går upp väldigt lätt, armbandet är rätt fult och den saknar bla klocka. Fördelarna är med på Charge2 och nackdelarna är fixade!

Min gamla FitBit är laddad så många gånger att batteriet är helt slut. Nu måste jag ladda den ungefär varannan dag mot en gång i veckan när den var ny. Så jag önskade förstås en ny, men jag tror inte att jag har sagt något till Martin. Men eftersom han oftast kan läsa mina tankar och vet vad jag vill, så hade han förstås köpt en sån till mej! En i rosé med rosalila armband!

Jag hade precis noterat att min gamla behövde laddas igen och nämnde det precis innan jag öppnade paketet. Så det tog inte många minuter förrän den nya var installerad och satt på armen. Imorrn blir det en långpromenad och kanske en tur på löpbandet, nu ska den testas!

Det är lite konstigt och kanske lite larvigt… men det är mycket roligare att träna eller bara ta en liten promenad när man ser stegen på armen. Nu ser jag även puls, klocka, sms och en massa annat. Jag ser till och med vem som ringer! OCH den säger till när jag suttit för länge, det är kanon för mej som sitter mycket vid datorn och har problem med ryggen.

Så jag är en happy flicka! Dessutom hade paketet världens gulligaste adresslapp  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *