Jag har kul på jobbet!

Jag har kul på jobbet!

Jag gillar mitt jobb, och den här veckan är allt ännu roligare än det brukar vara 🙂

Det är alltid skoj när det händer något och ett nytt program tillhör ju inte vanligheterna hos Viktväktarna. Igår körde vi första ”nystarten” för alla som går hos oss i Tumba. Idag var det Tullinges tur. Alla verkar tycka att det nya programmet är ett lyft!

Det är så himla kul att se alla glada miner och förväntansfulla ansikten. Alla är så glada och ger oss en massa komplimanger. Martin och jag har börjat skicka veckobrev tillvåra medlemmar. Den som vill ha alltså… Den som är intresserad har fått skriva upp sej på en lista och varje söndag knåpar vi ihop ett mail. Lite personligt, ett recept och lite om kommande vecka. Första veckan var det kanske 20 pers som skrev upp sej, förra veckan skickade vi till drygt 30 och nu är vi uppe i 40! Vi får bara lovord för vårt brev, det är så uppskattat och jag är så glad över detta.

Den här veckan har vi dessutom haft provsmakning av frukt. Förr har en del frukt ”kostat” points, men nu är all färsk frukt fri. Då ville vi låta folk passa på att prova frukt som de kanske inte smakat förr, som tex papaya och fikon. När Martin har startat lektionen har jag lagt upp frukt på små portionstallrikar och delat ut. Också något som folk uppskattat. Särskilt de som besökt oss från andra orter, de inte är riktigt vana vid att det händer såna grejer. Så man kan ju hoppas att det väljer oss i fortsättningen…

Imorrn öppnar vi i Rönninge. Jag hoppas det kommer 10 pers, men det kan bli noll… eller 50… ingen vet. Vi har skickat ca 100 brev, satt upp reklam och idag hade vi en stor annons i vår lokaltidning, så vad som helst kan hända. Jag hoppas på 25, men är nöjd med allt över 10. Det ska iaf bli himla kul att öppna en ny ort! Alltid lika spännande att se hur lokal fungerar och vilka som kommer.

Bor Du i Rönninge, eller i närheten, så är du välkommen till Rönninge Gymnasium imorrn kl 17.30. Ta chansen vettja!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.