Mår inte så bra idag…

Mår inte så bra idag…

Idag måste jag faktiskt erkänna mej som sjuk… Inte bara lite ofrisk. Näsan rinner, huvet gör ont, halsen känns som en slemklump och hostan är i VM-klass. Jäkla skit!

Innan jag träffade Martin var jag aldrig sjuk. Sen jag träffade honom för snart två år sedan har jag väl varit ordentligt dålig 5-6 gånger. Jag har en egen teori: innan jag fick avlastning hade jag helt enkelt inte möjlighet att bli dålig. Det var ingen idé att vara sjuk eftersom jag inte hade någon avlastning. Jag var tvungen att leva som vanligt oavsett sjudomstillstånd, alltså var jag inte sjuk. Nu har jag hjälp, Martin kan gå ut med hund, fixa mat och skjutsa ungar. Jag får lov att vila och ta det lugnt och då kan min kropp tillåta sej att blir förkyld eller nåt annat.

Men det behöver ju inte gå till överdrift! Bara för att man KAN vara sjuk, innebär det ju inte att man MÅSTE!!! Så nu får det faktiskt vara nog, nu vill jag ha en förkyldfri period och må bra. Jag har inte tiiiiiiid med detta!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.