Jag HATAR papper!

Jag HATAR papper!

Baileys vaccinationsintyg är bort, puts väck bara. Å det är ett väldigt viktigt papper om man ska på utställning och annat. Så jag måste hitta det. Alltså tog jag itu med pappershögen på skrivbordet, eller högarna kanske man ska säga.
 
Jag är helt hopplös med papper. Jag lägger dem från början på köksbordet, om det inte är räkningar då läggs de i dokumentkorgar på skrivbordet. När det inte får plats fler papper på köksbordet, läggs de på köksstolen för att sen hamna i trappen och till slut i en hög på sovrumsgolvet. De räkningar som hamnat i dokumentkorgar sorteras in i papper… så småningom…
 
Idag har jag bröjat sortera in räkningarna i pärmar, det var sisådär 2 år sen sist… minst! Det är betydligt mindre med papper nu, men jag har fortfarande inte hittat intyget. Så det är väl bara att ta mod till sej och dyka ner i högarna på golvet. Jag fattar inte vart intyget är, det SKA ligga ovanpå datorn. Jag har ingen pärm till Baileys papper än… kanske skulle göra en sån först?
 
Blääää! HATAR papper!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.