Jag överlevde – men trevligt var det inte!

Jag överlevde – men trevligt var det inte!

Det blev nästan så illa som jag trodde, men inte riktigt. Med stöd av lagen kunde jag faktiskt ta de svåra besluten och sen bara hoppas på att några av våra ärenden blir överklagade med kompletterande handlingar.
 
Jag fick göra två nya bekantskaper, M och E från Folkpartiet. M är Cp-skadad och sitter i rullstol. Han har en dator som talar åt sej och han kunde visa hur otillgängliga Länsrättens lokaler är. E har en ögonsjukdom som gör att han är nästan blind. Vi tre skulle alltså avgöra framtiden för ett antal personer.
 
På lunchen gick jag och E till TV4 och åt. Jag såg en massa bekanta ansikten, men ingen som jag stannade och pratade med. Bengt Magnusson och Fredrik (?) Hammar satt brevid oss och åt…
 
Idag lärde jag mej en himla massa. Bla att Länsrätten inte fungerar när man har rullstol, nämndemannarummet är helt tokigt möblerat. Så när M skulle ut därifrån fick han köra in i ett skåp för att kunna vända… Det är glasskjutdörrar in till tjänstemännens del och dessa är öppna så kort tid att han inte hinner igenom utan de slår igen om rullstolen… strålande eller hur???
 
Nu har jag bara en sittning kvar innan semesterarna och det blir om fyra veckor. Men då är det sjukpenningsärenden igen… som om det skulle vara bättre???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *