Skolavslutning – så skööönt!

Skolavslutning – så skööönt!

Killarna har redan gått iväg, Vännen och jag gör oss iordning. När vi är färdiga ska vi ta Baileys med oss och gå på skolavslutning. I killarnas skola har man alltid avslutning ute och då kan ju även Baileys få vara med.
 
För Vännen är det den första skolavslutningen på många, många år. Så han tycker det ska bli riktigt skoj. Jag tycker bara att det ska bli sååå skönt! Att slippa hålla reda på gympa-dagar och inlämningar. Jag vet att en högstadieunge ska kunna hålla reda på sånt själv, men nu är ju inte min ena högstadieunge som andra… så han behöver lite hjälp med sånt. Så nu när han får sommarlov innebär det att även jag kan slappna av lite. Bra bra!
 
Efter avslutningen åker Vännen direkt till jobbet. Killarna och jag kommer lite senare, då ska vi äta lunch tillsammans med en av våra kollegor för att riktigt fira att sommaren är här. Vi brukar ta en gemensam lunch innan semestern som avslut på terminen. Himla mysigt faktiskt.
 
Idag är jag leeeedig!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *