Jag pryd? Lite bara…

Jag pryd? Lite bara…

För ett tag sedan fick jag en inbjudan till Årets Pinsammaste Event. Ok tänkte jag… spännande… fixar jag det…? Jag har inga problem att prata underlivsfrågor, men det där med sex det håller man lixom för sej själv och har lampan släckt typ… Men va sjutton, man måste ju utmana sej själv lite, så jag tackade ja!

Ann Söderlund skulle vara konferencier och då blir det ofta roligt och lättsamt. Så var det även idag. Vi skulle vara på restaurang Grill på Drottninggatan och jag kom dit strax innan det skulle börja. Vi var inte så många så vi fick plats i restaurangens vinkällare, där vi serverades supergod mat. Det var olika sallader, grillad kyckling, räkor och olika såser. Till efterrätt fick vi snipp-cupcakes.

Medan vi andra slukade maten pratade Ann och panelen om pinsamheter och vi fick veta det mesta om svamp i underlivet och att man numera kan köpa medicin receptfritt på apoteket. Det var mycket skratt och inte alls så genant som jag trodde det skulle bli. När vi ätit skulle vi måla vulvor och sätta upp våra konstverk på en stor tavla. Bästa teckningen vinner en SPA-dag, så nu hoppas jag ju på att jag ska vinna. Jag som knappt vågade mej dit  🙂

Efter lunchen satt jag, Annelie och ett par andra bloggare kvar och pratade en stund. Det var himla skönt att stället var tomt i övrigt och att vi inte var så många. Det gjorde att man kunde prata ordentligt och lära känna lite nytt folk. Vi fick våra goodiebags och knallade hemåt.


Martin mötte mej vid tåget och nu blir resten av dagen riktigt slapp.
Soffan lockar… det blev inte så mycket sömn inatt. Så soffhäng, tv och god mat låter som en bra plan efter en lunch med snippor  🙂

Tack Loppi för en himla trevlig dag och väldigt god mat!

PS! Nu är det bara ett dygn kvar att tävla om tre signerade böcker. Vinstchansen är stoooor, missa inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *