Jag ska bara opereras lite först…

Jag ska bara opereras lite först…

Jag längtar tillbaka till Öland! Allt är lixom mycket enklare där… där tar vi våra två promenader om dagen, äter bra mat och tar hand om oss ordentligt. Sedan vi kom hem har vi haft flera slarvdagar, bara tagit en promenad om dagen och haft en massa annat i tankarna. Å då blir resultatet därefter… 0,2 minus. Visst är jag nöjd, det är ju ändå ett minus – men ändå…

Vi kämpar på, men den här veckan blir det knepigt. Imorrn är dagen D för ögonen. Då ska ögonbrynen lyftas på plats så att jag får tillbaka hela mitt synfält igen. Det ska bli väldigt skönt att slippa ögonfranstrån som fastnar i ögonen och skaver. Som det är nu är ögonlocken så tunga att roten på ögonfransen viks in och ligger och skaver mot ögat. Imorrn hoppas jag att det är borta. Sen blir det till att ta det extremt lugnt tills stygnen är tagna i början på nästa vecka. Men så fort allt ser bra ut då packar vi hop oss igen och kör de 50 milen till paradiset.

Uppe i hörnet ser ni hur jag ser ut idag, så får vi se om det syns någon skillnad om en vecka. Spännande värre! Som ni ser så är det inte mycket till ögon kvar och för att se något måste jag rynka pannan så mycket att jag får ont i skallen. Man får dessutom en lite uppnosig uppsyn eftersom man hellre lyfter hakan för att se än att rynka pannan och då ser man lite fisförnäm ut. Å det påverkar även nacken… så det ska bli himla skönt att få detta gjort. Å när stygnen är borta kan jag trimma ögonbrynen igen, det fick jag inte göra innan…

Alltså ska jag bara opereras lite först, sen får jag åka till Öland
igen. Men innan dess borde jag faktiskt röja det där jäkla förrådet… I
övrigt är det mesta färdigt inför morgondagen; sängen är renbäddad,
sovrummet och resten av hemmet är hyfsat städat och nästan all tvätt
tvättad. Ska bara dammsuga också så ska det väl vara så liten
infektionsrisk som det bara är möjligt. Så nu är det bara att låta
ögonläkaren göra sitt och sen bosätta sej i soffan några dagar.Wish me luck!

Jag är faktiskt inte det minsta orolig, ser bara fram emot att få det gjort. Nästa operation är värre… men nu tar vi en sak i taget. Återkommer imorrn med hur allt gick och hur läget är då  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *