Jag ska till Sundsvall!

Jag ska till Sundsvall!

Igår kom Senior hem och berättade att han blivit bjuden till Sundsvall med Ungdomsfullmäktige. En helg med utbildning och skidåkning, inget konstigt med det. Klart han ska åka!
 
Problemet är ju bara hans mediciner. Något jag aldrig berättat här på bloggen är vilka sjukdomar och problem vi tampas med här hemma. Han tar väldigt många mediciner och vissa av dem är licenspreparat som han alltså inte får handskas med själv. Antingen får någon vuxen ta hand om medicinerna, vilket de ofta inte vill… eller också får jag åka med.
 
Senior har fortfarande inget emot att jag följer med utan bad mej ringa och kolla om det var möjligt. Nu har jag precis pratat med den ansvarige och självklart skulle de ordna så jag kunde åka med.
 
Ska berätta mer om sjukdomarna mm lite senare…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *