Jahaja…

Jahaja…

Försöker hitta ett förhållningssätt till att sommaren och semestern snart är slut. För mej är sånt inte så lätt. Jag är nämligen helt övertygad om att jag är född och bor på fel breddgrad.

Sommaren för mej är sol, värme, energi och välmående. På sommaren lever jag upp och mår bra. Just den här sommaren har varit total avkoppling, jag har aldrig haft så mycket egen tid som i år. Direkt när sommarlovet började åkte Junior till Spanien på språkresa, då ”flyttade” Senior till mormor några dagar. Så där fick vi vips nästan en vecka utan barn! Sådär helt oplanerat, vi hade ju tänkt göra en massa saker med Senior då – men han ville inte. Då kunde vi bara koppla av och faktiskt vara ett par, bara Martin och jag.

När Junior kom hem var vi tillsammans hela familjen några dagar, sen åkte killarna på semester med sin pappa och vi åkte till Öland. Då fick vi ytterligare 6 dagar utan barn -IGEN! Här i mitt paradis fick jag för första gången sedan jag var barn upptäcka Öland på egen hand som vuxen. Det var annorlunda och väldigt skönt. Nu har barnen varit här, föräldrar har passerat och på fredag åker vi hem. På söndag åker barnen till Jämtland för att träffa farmor och farfar och blir borta ytterligare en vecka. Barnfria IGEN!

Så den här sommaren har vi haft tre veckor helt för oss själva. Så mycket har jag inte varit utan barnen på 16 år! Det känns som om sommaren och semestern varit väldigt lång, trots att den igentligen varit kortare än vanligt. Det har varit otroligt avkopplande och jag är redo för höst och jobb. I december får vi semester och sol igen. Så det känns faktiskt inte så illa att sommaren och semestern är slut, faktiskt inte…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *